Annyeong!

Az az oldal a 2012. januárjában debütáló hattagú dél-koreai fiúcsapattal a B.A.P-vel foglalkozik, akik azonban csak fél éve debütáltak, de máris óriási sikereket értek el.

Best Absolute Perfect
avagy B.A.P 

B.A.P (비에 이피) egy hattagú hip-hop dél-koreai fiúcsapat akik 2012.-ben a TS Entartainment irányítása alatt alakultak. A tagok Bang Yong Guk (vezető, főrapper), Kim Him Chan (rapper, főénekes, tervező), Jung Dae Hyun (főénekes, táncos), Yoo Young Jae (énekes, táncos), Moon Jonp Up (főtáncos, énekes, koreográfus) és Zelo (vezető táncos, vezető rapper, maknae). A csapat hivatalos debütálása 2012. január 26.-án volt a "Warrior" c. klipjükkel, azonban élő fellépésük februárban volt. A hivatalos fan klubjukat "Baby"-nek hívják.

A B.A.P népszerűsítése 2011.-ben kezdődött mikor Bag Yong Guk és a Secretből megismert Song Ji Eun összeálltak egy duett kedvéért vagyis a "Going Crazy" szám megalkotásáért. Később Yong Guk elkészítette első szóló számámta az "I remember"-t, melyben a Beast-es Yang Yo Seob is közreműködött, a klip hivatalos megjelenése 2011. augusztus 11.-én volt. A klipben szerepelt Kim Him Chan is aki akkor még Ulzzang modellként dolgozott. Végül 2011. novemberében hivatalosan is debütált a BANG&ZELO duett melynek egy siker száma is megjelent a "Never Give Up", melyben többeközött több B.A.P tag is szerepelt és a Secret vezetője Hyo Sung. 

2012. januárjáben a csoprt szerepelt egy valóság-showban is a Ta-Dah! It's B.A.P-ben, aemlyet a koreai MTV sugároztak le. A sshow középpontjában a hat fiú állt. 2012. január 26.-án megjelent első önnáló számuk amely a "Warror" címet viselte, a számhoz klip is készült. Az MTV szerint a csapat erős és karizmatikus, emellett Nancy Lee ezt írta a fiúkról: " úgy tűnik, hogy a B.A.P megkülönböztethető csoprtot, akik jelenleg uralják a K-pop történelmet. Azonban először a Music Bank-en léptek először színpadra. Utána kövezkezett az M! Countdown, Music Core és azt követően a Inkigayo és a The Show. 2012. január 28.-án a csapat tartott egy bemutatkozást, ahol több mint 3000 rajongó várta őket. 2012. február 3.-án pedig hivatalosan is debütált a Warrior albumuk amely a világ ranglistán a 10. helyig jutott, hisz Dél-Koreában csaknem 10.000 példány kelt el. 

2012. márciusában a csapat kiadta újabb single számát amelyben a Secret-es Ji Eun működött közre azonban élőben a szóló énekesnővel Ailee-val léptek színpadra. 2012. áprilisában a TS Entertainment bejelntette a csapat visszatérését, mjad rá négy apra fény derült az új album címére amely a "Power"-t kapta. 2012. április 26.-án megjelent a videóklip is. Az album befejezése után kijelenteték, hogy koncertett tartanak Makaóban, Malajziában, Thaiföldön, és Tajvan-on. 

2012. júniusban kiadta a "Recording Take 2" fotóalbumát. 2012 júlis 9.-én megjelent a Goodbye single számuk amely a Matka rajzfilmje lett. A szám felkerült a csapat első minialbumára a "No Mercy"-re. 2012. július 19.-én kiadta első minialbumát a "No Mercy"-t. A számhoz videóklip is készült. A számot Bang Yong Guk, Zelo, Marco, Jeon Da Woon és a YG gyakornok Kang Park írt.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 1
Heti: 1
Havi: 20
Össz.: 6 310

Látogatottság növelés
Oldal: B.A.P
Annyeong! - © 2008 - 2021 - bap-site.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »