Annyeong!

Az az oldal a 2012. januárjában debütáló hattagú dél-koreai fiúcsapattal a B.A.P-vel foglalkozik, akik azonban csak fél éve debütáltak, de máris óriási sikereket értek el.

Bang Yong Guk 방용국

Születési név: Bang Yong Guk (방용국)
Nevének kiejtése:
Beng Jong Guk
Születési idő: 1990. március 30.
Születési hely: Incheon, Dél-Korea
Művésznév/Becenév: Yong Guk, Bang , Jack Blackman
Vércsoport: 0
Magasság: 180cm
Súly: 61kg
Cég: TS Entertainment
Család: szülők, egy fiú és egy lány testvér
Nyuszijának színe: Piros
A csapatban való szerepe: Vezető, Főrapper, Táncos
 

Egy kis bevezetés:

Bang Yong Guk 1990. március 30.-án született. Gyakran csak úgy nevezik, hogy YongGuk, Jack Blackman vagy Bang. Ő egy dél-koreai dalszerző, énekes, rapper és táncos. Vezetője a híres dél-koreai csapatnak a B.A.P-nek. Ő a csapatban a legidősebb tag. 2007. azonban Yong Guk karrierje már elkezdődött mikor egy rap csapat a Soul Connection tagja volt. 2011. márciusában közösen felénekelt egy dalt a Secretből megismert Ji Eun-nal a "Going Crazy"-t. A szám a listák élére tört. A csapattal való debütálása előtt egy duettet alakított a B.A.P-s Zelo-val, így megalakult a BANG&ZELO páros a csapatnak megjelent egy EP-je is a "Never Give Up". 

Élerajza:

Yong Guk 1990. máecius 30.-án született Incheon, Dél-Korea városában. Va negy idősebb fiú testvére Yongnam és egy nővére. Annak elenére, hogy Incheonban született Ijakban költözött családjával még gyermekkorában. Azonban a szigetországban rövid ideig élt, így egy idő után családjával visszaköltözött szülővárosukba. GAE Woong Általános Iskolában és Középiskolában tanult. 2008.-ban tagja volt egy hip-hop csapatnak a Soul Connection-nek. A színpadi neve Jepp Blackman volt.  2011. márciusában a TS kijelentette, hogy Song Ji Eun "Going Crazy" singlejében ő volt rappelni. A szám több kritikának is megfelelt és a zenei listákon is az élre tört. A szám óriási sikere után Yong Guk több műsor ajánlatot is kapott, azonban a cég visszautasította az a kijelentéssel, hogy még a csak gyakronok. 2011. augusztus 11.-én Yong Guk kiadta első önnáló single számát az "I Remember"-t, melyben a Beast-ből megismert Yang Yo Seob is közreműködött. Azonban Yoseob és Yong Guk nem léphetett fől az KBS-nél, mert a cég szerint erőszakkal van tele az egész szám. 2011. novemberében a TS létrehozott egy duettet amelynek egyik tagja Yong Guk volt és a másik pedig egy újonc Zelo. Azonban Bang és Zelo is a 2012. évében debütáló ismeretlen csapat aktuális tagja volt. A duettnek megjelent közös single számuk amely a "Never give Up" címet viselte el, a klip hivatalos megjelenése 2011. december 2.-a volt.

B.A.P:

2012. márciusában a TS bejelntette, hogy új együttes debütál a szárnyai alatt. Yong Guk az első olyan tag akit a cég feltárt és bemutatott. 2011. augusztusában a cég bemutatta a második tagot is aki Kim Him Chan volt, akiről ki is derült, hogy az MTV egyik műsorvezetője volt. 2011. novemeberében a TS közétette, hogy fog egy ál-egység is debütálni vagyis a "TS Baby". 2012. január 26.-án Bang elnyerte a Legjobb Rapper díjat. A B.A.P 2012. januárjában debütált a "Warrior" kislemezükkel. A csapat tarott egy bemutatkozást Szöulban és több, mint 3000 ember volt kíváncsi a frissen debütáló csapatra. Több kritikus azt írta csapatról ,hogy erőteljes és karizmatikus társaság. 2012. áprilisában hivatalosan is megjelent a csapat második kislemezük is a "Power". 2012. júliusában a csapatnak megjelent az első minialbuma amely a "No mercy" címet viselte. 

Inspirálásai:

Yong Guk a csapat vezetője és főrappere. Eltekintve, hogya k-pop műfajt képviseli inkább a hip-hop zene az ami megragadja az izlés világát. Olyan rapperek teszen k rá jó hatást, mint P-Diddy. Szeretne a csapatnak óriási sikert hozni és műfaji fejlődést is. A csapatban ezáltal többségében ő is írja a dalokat és komponálja is. 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 1
Heti: 2
Havi: 21
Össz.: 6 311

Látogatottság növelés
Oldal: Bang Yong Guk
Annyeong! - © 2008 - 2021 - bap-site.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »